[widget id="text-50"]
[widget id="text-44"]
[widget id="text-57"]

Γνώρισε το CIIM

Το CIIM – Cyprus International Institute of Management είναι ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Κύπρο το οποίο προσφέρει για 30 χρόνια υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου μεταπτυχιακά προγράμματα. Το CIIM ήταν το πρώτο εκπαιδευτικό ίδρυμα που εισήγαγε και εδραίωσε το ΜΒΑ στην Κύπρο πετυχαίνοντας παράλληλα διεθνείς διακρίσεις.

Όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα του CIIM είναι πλήρως αναγνωρισμένα (Φορέας Πιστοποίησης Ποιότητας – ΔΙΠΑΕ, ΚΥΣΑΤΣ), εκ των οποίων κάποια παρέχουν επαγγελματικές πιστοποιήσεις ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τα προσόντα των αποφοίτων, όπως με το MSc Management με εξειδίκευση και επαγγελματική πιστοποίηση από το DMI (Digital Marketing Institute). Οι απόφοιτοι του CIIM έχουν συνδράμει θετικά και δυναμικά τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στο δημόσιο τομέα κατέχοντας υψηλόβαθμες θέσεις καίριου χαρακτήρα.

Προγράμματα Σπουδών

  • MBA – Master of Business Administration
  • MSc Human Resource Management & Organisational Behaviour
  • MSc Financial Services
  • MSc Business Management
  • MSc Financial Law & International Taxation
  • MSc Business Intelligence & Data Analytics
  • MSc Εκπαίδευση, Ηγεσία, Διοίκηση
  • MSc Shipping Operations and Management – ONLINE

Γιατί στο CIIM;

Στο CIIM θα βελτιώσεις τα ηγετικά σου προσόντα, θα γεννήσεις επιχειρηματικές ιδέες, θα βρεις νέες ευκαιρίες ανέλιξης, θα συναντήσεις μέντορες και συνεργάτες, θα διευρύνεις το επαγγελματικό σου δίκτυο με διεθνώς καταξιωμένους καθηγητές και επιχειρηματίες.

Όλα τα business schools σε διδάσκουν μάνατζμεντ, λογιστική, μάρκετινγκ και χρηματοοικονομικά. Το CIIM όχι μόνο τα διδάσκει αλλά και τα ζωντανεύει με πρακτικές εφαρμογές και τα συνδυάζει με την ηγεσία, τη στρατηγική, την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα αλλά και την ηθική.

Για στελέχη επιχειρήσεων

Τα μεταπτυχιακά του CIIM είναι ιδανικά για στελέχη επιχειρήσεων αφού τα μαθήματα είναι απογευματινά και παραδίδονται σε κύκλους.

Δηλαδή, μέσα στο μήνα παραδίδονται από ένα έως δύο μαθήματα, τα οποία ολοκληρώνονται από 5 έως 7 ημέρες ανάλογα τα ECTS το καθένα. Οπότε, όταν ένα στέλεχος δε μπορεί να παρακολουθήσει τα προσφερόμενα μαθήματα του μήνα μπορεί να επιλέξει τα αμέσως επόμενα.

Επικοινώνησε με το CIIM

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και εκπρόσωπος του εκπαιδευτικού ιδρύματος θα επικοινωνήσει μαζί σου

< Πίσω σε όλα τα πανεπιστήμια