[widget id="text-50"]
[widget id="text-44"]
[widget id="text-57"]

Γνώρισε το Cyprus College

Tο Cyprus College ιδρύθηκε το 1961 αποτελώντας το πρώτο ίδρυμα ανώτερης εκπαίδευσης στην Κύπρο, που εδώ και 60 χρόνια θέτει τις βάσεις για υψηλού επιπέδου εκπαίδευση στη χώρα μας δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια ολοκληρωμένη μόρφωση που οδηγεί στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του.

Το Cyprus College Λευκωσίας στεγάζεται στην πανεπιστημιούπολη του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου κα προσφέρει προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες της αγοράς εργασίας με στόχο την επιτυχή και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Σήμερα χιλιάδες απόφοιτοι του Cyprus College έχουν αποκατασταθεί και διακριθεί στον επαγγελματικό τομέα που εργάζονται. Το Cyprus College από τον Σεπτέμβριο του 2010, λειτουργεί campus και στη Λεμεσό σε υπερσύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις.

Το Cyprus College προσφέρει εγγεγραμμένους και αξιολογημένους κλάδους σπουδών από το Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙ.Π.Α.Ε.) προσφέροντας έτσι στο φοιτητή τη δυνατότητα παροχής της κρατικής χορηγίας και την αναγνώριση των διπλωμάτων του για εργοδότηση τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον κρατικό τομέα.

Μεγάλος σταθμός στην ιστορία του Cyprus College υπήρξε η έγκριση της αίτησής του για πανεπιστημιοποίηση που οδήγησε στην ίδρυση του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου το Σεπτέμβριο του 2007. Απόφοιτοι του Cyprus College μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου για απόκτηση πτυχιακού και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών.

Σήμερα το Cyprus College συνεχίζει την ανοδική του πορεία προσφέροντας διετή και τετραετή προγράμματα σπουδών.

Προγράμματα Σπουδών

ΔΙΠΛΩΜΑ

 • Αισθητική (2 έτη – Δίπλωμα)
 • Γραμματειακές Σπουδές (2 έτη – Δίπλωμα)
 • Διαδικτυακό Μάρκετινγκ και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (2 έτη – Δίπλωμα)
 • Διοίκηση Επιχειρήσεων (2 έτη – Δίπλωμα)
 • Τεχνικός Ηλεκτρολογίας (2 έτη – Δίπλωμα)
 • Τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Δικτύων (2 έτη – Δίπλωμα)
 • Τεχνικός Ομορφιάς και Επαγγελματικού Μακιγιάζ (2 έτη – Δίπλωμα)

ΠΤΥΧΙΟ

 • Αισθητική (4 έτη – Πτυχίο)
 • Διοίκηση Επιχειρήσεων (4 έτη – Πτυχίο)
 • Πληροφορική (4 έτη – Πτυχίο)

Επικοινώνησε με το Cyprus College

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και εκπρόσωπος του κολεγίου θα επικοινωνήσει μαζί σου

Γιατί στο Cyprus College;

 • Στήριξη του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου
  Το Cyprus College στεγάζεται στην πανεπιστημιούπολη του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Έτσι οι φοιτητές του Cyprus College έχουν το προνόμιο να φοιτούν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου και να απολαμβάνουν ένα μεγάλο δίκτυο υπηρεσιών και δραστηριοτήτων που χαρακτηρίζει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου όπως φοιτητικοί όμιλοι, εκδρομές, αθλητικά προγράμματα και άλλα.
 • Συνέχιση σπουδών σε πτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο
  Οι απόφοιτοι του Cyprus College έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου για απόκτηση πτυχίου ή μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών. Ένας μεγάλος αριθμός μαθημάτων που έχουν ολοκληρωθεί στο Cyprus College δύνανται να εξαιρεθούν από τα πτυχιακά προγράμματα σπουδών στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Απόφοιτοι πτυχιακού προγράμματος από το Cyprus College γίνονται δεχτοί για μεταπτυχιακές σπουδές στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.
 • Άμεση Επαγγελματική Αποκατάσταση
  Το Cyprus College επικεντρώνεται σε σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης οι οποίες προωθούν παράλληλα τη θεωρητική κατάρτιση και την επαγγελματική τεχνογνωσία, με απώτερο σκοπό την υψηλότερη προετοιμασία των φοιτητών για την άμεση ένταξη τους στην αγορά εργασίας. Η συνεχής έρευνα αγοράς που πραγματοποιείται από το Cyprus College είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα προγράμματα που προσφέρονται στα οποία διακρίνεται αυξητική τάση σε ό,τι αφορά θέσεις εργασίας και προοπτικές άμεσης εργοδότησης και ανέλιξης στο άμεσο μέλλον.
 • Κέντρο Καριέρας
  Το Cyprus College διαθέτει, σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Κέντρο Καριέρας το οποίο προσφέρει σειρά υπηρεσιών στους φοιτητές με στόχο την προετοιμασία τους για την ομαλή ένταξη τους στην αγορά εργασίας. Η δημιουργία βιογραφικού σημειώματος, η ανάπτυξη δεξιοτήτων επαγγελματικής συνέντευξης και η συμμετοχή σε προγράμματα πρακτικής άσκησης αποτελούν ένα μέρος των υπηρεσιών που προσφέρονται από το Κέντρο Καριέρας.
 • Θεσμός Προσωπικού Συμβούλου
  Το Συμβουλευτικό Κέντρο του Cyprus College σε συνεργασία με τους καθηγητές στηρίζει και καθοδηγεί όλους τους φοιτητές σε συνεχή βάση όπως επιλογή μαθημάτων, προγραμματισμός για συνέχιση σπουδών σε ανώτερο επίπεδο, ενημέρωση για υποτροφίες και οικονομικά θέματα.
 • Έμπειροι καθηγητές
  Το Cyprus College πιστεύει και επενδύει στην προσωπική βελτίωση και ανάπτυξη των φοιτητών του, μέσω της παροχής εξατομικευμένης στήριξης και καθοδήγησης εκ μέρους των καθηγητών. Ο μικρός αριθμός φοιτητών σε κάθε τάξη και η ποιοτική διδασκαλία που προσφέρεται από έμπειρους καθηγητές, συμβάλλουν καθοριστικά στη δημιουργία του ιδανικού μαθησιακού περιβάλλοντος. Αξίζει να υπογραμμισθεί το γεγονός πως οι περισσότεροι καθηγητές είναι επαγγελματίες στον τομέα που διδάσκουν. Το ακαδημαϊκό μοντέλο εκπαίδευσης συμπληρώνεται και εμπλουτίζεται με την τεχνογνωσία και την εμπειρογνωμοσύνη που μεταφέρουν οι καθηγητές στην τάξη κατά τη διάρκεια των μαθημάτων τους.

Υποτροφίες & Στήριξη

Το Cyprus College μέσα από συγκεκριμένες πολιτικές και διαδικασίες, στηρίζει οικονομικά τους φοιτητές του προσφέροντας οικονομική βοήθεια και υποτροφίες για τις σπουδές τους. Η οικονομική βοήθεια παρέχει υποστήριξη που βασίζεται στην οικονομική κατάσταση των φοιτητών, ενώ οι υποτροφίες απονέμονται με βάση την ακαδημαϊκή επίδοση. Οι σύμβουλοι σπουδών στο Συμβουλευτικό Κέντρο Φοιτητών παρέχουν όλες τις σχετικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και αιτήσεις.

 • Yποτροφίες για Αποφοίτους Μέσης Εκπαίδευσης
  Το Cyprus College προσφέρει περιορισμένο αριθμό υποτροφιών για κάθε Έτος σπουδών, σε τελειόφοιτους μαθητές από Δημόσια και Ιδιωτικά Σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης και Τεχνικές Σχολές της Κύπρου και καλύπτουν δίδακτρα για όλα τα χρόνια σπουδών. Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές μπορούν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες από το Γραφείο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής του Λυκείου τους, ή το Γραφείο Εισδοχής του Cyprus College.
 • Oικονομική βοήθεια
  Το Cyprus College έχει καταρτήσει πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας με στόχο να παρέχει οικονομική ενίσχυση σε φοιτητές βάσει οικονομικών κριτηρίων. Οι υποψήφιοι για οικονομική βοήθεια θα μπορούν να αιτηθούν, συμπληρώνοντας και καταθέτοντας το αντίστοιχο έντυπο, στο Γραφείο Εισδοχής του Cyprus College.
 • Οικονομική Ενίσχυση Για Μέλη Της Ίδιας Οικογένειας
  Σε περίπτωση που δύο ή περισσότερα μέλη της ίδιας οικογένειας φοιτούν με πλήρη φοίτηση ταυτόχρονα στο Cyprus College, παραχωρείται οικονομική ενίσχυση.
 • Υποτροφίες Αποφοίτων
  Το Cyprus College παραχωρεί υποτροφία για όλα τα χρόνια σπουδών σε παιδιά, σύζυγο και αδέλφια αποφοίτων του Cyprus College.

Περισσότερες πληροφορίες στο Γραφείο Eισδοχής του Cyprus College ή μέσω της πιο πάνω φόρμας.

< Πίσω σε όλα τα πανεπιστήμια